• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Hondenmarktplaats

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Hondenmarktplaats?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Hondenmarktplaats
Je bent hier:

6 pers. chalet gelegen op gezellig vakantiepark in Borger, Drenthe

583,-
Aangeboden
Donderdag 31 mei, 2018

Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website.

Omschrijving:

Gelegen naast het Drentse natuurgebied Gieten-Borger ligt Bospark Lunsbergen. Ontdek de toppen van de bomen met het Boomkroonpad of bezoek de enorme heidevelden van Nationaal Park Het Dwingelerveld. Liefhebbers van rust en ruimte kunnen hier hun hart ophalen. De vrijstaande bungalows en chalets liggen verspreid door het bos en bieden veel privacy. Ook voor kinderen is Bospark Lunsbergen de ideale plek voor een heerlijke vakantie. Naast de kindvriendelijke chalets beschikt het park over een overdekt zwembad en diverse speeltuinen. Op Bospark Lunsbergen heeft u een onbezorgde vakantie!

Indeling:

Dit gezellige chalet beschikt over een woonkamer met zit- en eethoek en televisie. De keuken beschikt over onder andere een koelkast, vier-pits gascomfort en afzuigkap. Deze vakantiewoning heeft drie slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Er is een apart toilet aanwezig. In de badkamer is een douche en wastafel aanwezig. Buiten de woning kunt u heerlijk genieten op het terras en is voorzien van tuinmeubilair waar u lekker op kan relaxen.

Omgeving:

Het vakantiepark is gelegen in de prachtige en natuurrijke omgeving van Gieten-Borger. Huur een fiets en geniet van al het moois dat deze omgeving u te bieden heeft. Tevens bevindt u zich in de buurt van het Nationale park Dwingelderveld. Hier vindt u onder andere één van de grootste heidegebieden van West-Europa. Naast fietsen kunt in de omgeving ook prachtige wandelingen maken. Bezoek het Boomkroonpad en maak een unieke wandeling door de boomtoppen. Tevens vindt u in het gezellig plaatsje Borger, naast een aantal gezellige winkels, ook de eeuwenoude hunebedden. Hunebedden zijn prehistorische megalithische bouwwerken die dateren uit de nieuwe steentijd. Wie in Drenthe is moet deze kunstwerken gezien hebben.

Bezoek het gezellige attractiepark Drouwenerzand waar u, naast de hele dag  genieten in de vele attracties, ook onbeperkt kunt eten. Tevens bevindt u zich op een kleine drie kwartier van het Wildlands in Emmen. In deze dierentuin vindt u onder andere olifanten, giraffen en beren. Een leuk dagje uit voor jong en oud. 

Bijzonderheden:

Let op! De faciliteiten op Bospark Lunsbergen zijn in onderstaande perioden gesloten van dinsdag t/m donderdag: - 03-11-2015 t/m 17-12-2015

Ga naar de website
6 pers. chalet gelegen op gezellig vakantiepark in Borger, Drenthe
heerlijkehuisjes.nl
8331LW Steenwijk
0521 - 587300
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: 6 pers. chalet gelegen op gezellig vakantiepark in Borger, Drenthe
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer EUR - Vakantie woningen

 • Prachtig 6 pers. vakantiehuis gelegen in Havelte, Drenthe
  Prachtig 6 pers. vakantiehuis gelegen in Havelte, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  324,- 23-09
  2015
 • 4 pers. vakantiehuis gelegen in de natuur in Hooghalen, Drenthe
  4 pers. vakantiehuis gelegen in de natuur in Hooghalen, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  758,- 23-09
  2015
 • Mooi 4 pers. vakantiehuis op vakantiepark in Hooghalen, Drenthe
  Mooi 4 pers. vakantiehuis op vakantiepark in Hooghalen, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  685,- 23-09
  2015
 • Prachtig 6 pers. vakantiehuis op leuk park in Hooghalen, Drenthe
  Prachtig 6 pers. vakantiehuis op leuk park in Hooghalen, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  715,- 23-09
  2015
 • Prachtig vakantiehuis voor 9 pers. op De-Bult, Overijssel
  Prachtig vakantiehuis voor 9 pers. op De-Bult, Overijssel Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  2.623,- 24-09
  2015
 • Groepsaccommodatie voor 10 pers. op vakantiepark in Arcen, Limburg
  Groepsaccommodatie voor 10 pers. op vakantiepark in Arcen, Limburg Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  1.296,- 16-09
  2015
 • Luxe 6 pers. Vakantiehuis op vakantiepark in Hooghalen, Drenthe
  Luxe 6 pers. Vakantiehuis op vakantiepark in Hooghalen, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  1.412,- 23-09
  2015
 • Gezellig 6 persoons vakantiehuis gelegen in Borger, Drenthe
  Gezellig 6 persoons vakantiehuis gelegen in Borger, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  929,- 23-09
  2015
 • Luxe en ruim 6 pers. Vakantiehuis gelegen in Havelte, Drenthe
  Luxe en ruim 6 pers. Vakantiehuis gelegen in Havelte, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  731,- 23-09
  2015
 • Prachtig 8 pers. vakantiehuis gelegen in Dwingeloo, Drenthe
  Prachtig 8 pers. vakantiehuis gelegen in Dwingeloo, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  893,- 23-09
  2015
 • Luxe villa voor 8 pers. op vakantiepark in Giethoorn, Overijssel
  Luxe villa voor 8 pers. op vakantiepark in Giethoorn, Overijssel Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  1.650,- 24-09
  2015
 • 6 pers. vakantiehuis op vakantiepark in Hellendoorn, Overijssel
  6 pers. vakantiehuis op vakantiepark in Hellendoorn, Overijssel Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  767,- 24-09
  2015
 • Gezellig vakantiehuis voor 6 personen gelegen in Assen, Drenthe
  Gezellig vakantiehuis voor 6 personen gelegen in Assen, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  1.022,- 23-09
  2015
 • Leuk 4 persoons vakantiehuis gelegen in IJhorst, Overijssel
  Leuk 4 persoons vakantiehuis gelegen in IJhorst, Overijssel Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  737,- 24-09
  2015
 • Prachtig 4 pers. vakantiehuis gelegen in Dwingeloo, Drenthe
  Prachtig 4 pers. vakantiehuis gelegen in Dwingeloo, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  568,- 23-09
  2015
 • Aangepaste 20 pers. groepsaccommodatie op park in Echten, Drenthe
  Aangepaste 20 pers. groepsaccommodatie op park in Echten, Drenthe Genoemde prijs is voor een week in het hoogseizoen exclusief bijkomende kosten. Weekenden, midweken en laagseizoen tarieven zijn aanmerkelijk lager. Voor een volledig prijsoverzicht of om online te reserveren, klikt u door naar onze website. Omschrijving:
  856,- 23-09
  2015
 • Mit Hond in de Vulkaaneifel / Moezel 2 Woningen
  Mit Hond in de Vulkaaneifel / Moezel 2 Woningen Welkom in ons huis “Alte Schmiede“ met twee gezellige ***vakantiewoningen, in het kleine dorpje Oberscheidweiler in de Vulkaaneinfel in de buurt van Manderscheid, Daun, Bernkastel-Kues of Cochem. De accommodatie bestaat uit twee vakantiewoningen voor 4 o
  43,- 05-03
  2018
 • “Le Pihon” 14 pers absolute rust
  “Le Pihon” 14 pers absolute rust Ardennen “Le Pihon” 14 pers absolute rust Midden in het bos, in een natuurgebied,  langs een weggetje waar geen verkeer passeert ligt  vakantiewoning “Le Pihon”. De woning ligt op een privé terrein van meer dan 2Ha waar het riviertje de pihon in de ourthe
  N.V.T. 28-02
  2018
 • “La Laiterie” bosklassen, fam, groepen tot 45 pers
  “La Laiterie” bosklassen, fam, groepen tot 45 pers Deze oude melkerij werd verbouwd om er grote groepen in onder te brengen.. Het is er heel erg rustig en zonnig. Op 5 km amper van het Groot Hertogdom Luxemburg, is het een ideale startplaats voor wandelingen op ons mooi Ardens platteland. Gouvy is gelege
  N.V.T. 28-02
  2018
 • Mooie Akc Siberische Husky Puppies
  Mooie Akc Siberische Husky Puppies Deze pups hebben geweldige kleuren en markeringen, je zult niet teleurgesteld worden. Graag uw vragen over dit nest beantwoorden. Stambomen kunnen on-line worden bekeken. De pups krijgen hun eerste opnamen, een reeks wormingen, dierenartsrecords, AKC-regi
  Gratis 21-01
  2018